Η μάρκα “Blue in green” συνεχίζει το ταξίδι της στη βιωσιμότητα με μία νέα limited edition συλλογή

Μετά τα φύκια, ο καφές espresso αποκτά νέα ζωή στις χειροποίητες τσάντες με τη zero waste διαδικασία κατασκευής.

Η διαρκής αναζήτηση νέων υλικών και το ενδιαφέρον για καινοτόμες ιδέες και ένα βιώσιμο περιβάλλον οδήγησαν την ιδρύτρια και σχεδιάστρια της μάρκας Blue in Green, Δήμητρα Γκιώκα, στο επόμενο βήμα. Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συλλογή “blue in green x Phee” στην οποία σχεδιάστηκαν τσάντες με λειτουργικά στοιχεία από τα νεκρά φύλλα του θαλάσσιου φυτού Posidonia oceanica (φύκια), τα οποία συλλέγονται από τις ελληνικές ακτές, η δυναμική συνεργασία με την PHEE συνεχίζεται, προωθώντας το κοινό όραμα για την επαναχρησιμοποίηση φυτικών υπολειμμάτων.

Η νέα συλλογή “blue in green x Cophee” αποτελείται από τσάντες και ζώνες με στοιχεία από ένα καινοτόμο υλικό που προέρχεται από υπολείμματα καφέ espresso. Με αυτό τον τρόπο ο καφές που έχουμε ήδη απολαύσει παίρνει μία εντελώς διαφορετική θέση στην καθημερινότητά μας.

Το Blue in green αποτελεί ένα μoναδικό brand, το οποίο δημιουργεί τσάντες χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά φυτικής προέλευσης. Παραμένοντας πάντα πιστό στους αρχικούς του στόχους, σχεδιάζει με σεβασμό και αγάπη limited edition συλλογές, εφαρμόζοντας zero waste πολιτικές. Οι συλλογές φιλοξενούνται σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και κάθε δημιουργία είναι αριθμημένη, στοιχείο που δηλώνει τη μοναδικότητά της.

Οπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό marie claire